El Rumañol: „Dacă spuneai că ești român era o jignire în Spania“. Rapperul i-a dat pe spate jurații de la „Românii au talent“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Rapperul român Maxi Nica, adică El Rumañol, de 33 de ani, a fost unul dintre concurenții din această seară din emisiunea-concurs „Românii au talent”. Melodia „radiografie“ despre România i-a impresionat pe cei 4 jurați.

 Anul trecut, El Rumañol s-a remarcat la „Spains Got Talent”, emisiunea omologă din țara unde locuiește acum, ajungând până în semifinalele concursului cu o melodie despre ce înseamnă să „simți“ și să fii spaniol.

Vin din Spania, mica Românie. Până acum câțiva ani, dacă spunei că ești român era o jignire în Spania. (...) Odată ce pierzi România, începi să o iubești cum nu ai iubit-o în viața ta“, a mai spus El Rumanol pe scena de la românii au talent.

Unul dintre „copiii diasporei” a revenit în țară după mulți ani petrecuți în Spania, decis să transmită un puternic mesaj social din partea celor care au crescut în afara granițelor: „Destinul m-a scos afară din România, dar nimic n-a scos-o afară din inima mea”.

Versurile lui i-au emoționat pe jurați și l-au făcut pe Andi Moisescu să tragă o concluzie dură: „Am fost martorul uneia dintre cele mai bune radiografii din ultimii ani. El nu s-a suit pe scenă să cânte pentru succes, ci pentru că ceva îl durea și a vrut să spună ce îl doare“, a mai spus juratul despre melodia lui, „Mica Românie“.

El Rumañol a trecut mai departe cu 4 de DA de la jurați.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel