El este șoferul român ars în mașină. Tocmai se întorsese acasă după mai mulţi ani de muncă în străinătate. O fetiță a rămas orfană

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
El este șoferul român ars în mașină. Tocmai se întorsese acasă după mai mulţi ani de muncă în străinătate. O fetiță a rămas orfană
El este șoferul român ars în mașină. Tocmai se întorsese acasă după mai mulţi ani de muncă în străinătate. O fetiță a rămas orfană

Neatenţia la volan îşi ia din nou tributul. Un bărbat a murit, azi noapte, într-un accident teribil pe un drum european. A pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a izbit violent de un cap de pod. Maşina a luat foc şi şoferul n-a mai avut nicio şansă. Doar pasagerul a scăpat, după ce a fost proiectat prin parbriz.

Şoferul, un bărbat de 41 de ani, era tatăl unei fetiţe. Scrumul, câteva piese de la mașină, o pată de iarbă arsă şi o candelă stau mărturie a tragediei. Era ora trei dimineaţa. Şoferul şi prietenul său plecaseră din Iaşi şi se aflau Drumul European 583, între Leţcani şi Podu Iloaiei, când a avut loc accidentul teribil.

Șoferul a pierdut controlul volanului, a mers zeci de metri prin şanţ până a intrat în pod. S-a răsturnat la marginea drumului şi imediat după maşina a luat foc.

 

Şoferul n-a avut nicio şansă

 

A fost găsit în maşină, după ce a fost stins focul. Prietenul său a scăpat ca prin miracol. Impactul violent l-a aruncat prin parbriz pe câmpul din apropiere, înainte ca maşina să fie cuprinsă de flăcări. A fost însă rănit mult prea grav şi n-a putut să-l ajute pe şofer să iasă. Iar când au ajuns salvatorii, era prea târziu. O jumătate de oră s-au luptat cu flăcările.

„Forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul”, a precizat Georgica Onofreiasa, ISU Iaşi, potrivit Observator.

„Bărbatul de 28 de ani a fost preluat, adus în unitatea primire urgenţe,s-au identificat leziuni de tip fracturi şi plăgi la nivelul mâinii şi a piciorului, fără leziuni cu risc vital”, a declarat Diana Cimpoesu, medic-șef UPU SMURD.

 

Tânărul rănit în accident este internat la Terapie Intensivă, în stare stabilă

 

Tragedia a lăsat o fetiţă fără tată. Bărbatul tocmai se întorsese acasă după mai mulţi ani de muncă în străinătate. Când a avut loc accidentul era în maşina de serviciu.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a explicat Ioana Bilea, IPJ Iaşi.

Poliţiştii încearcă acum să afle ce anume s-a întâmplat şi de ce a pierdut bărbatul controlul volanului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel