El este EROUL din Kabul: Caporalul Ciprian-Ştefan Polschi, avansat post-mortem. Gest INCREDIBIL făcut înainte să moară

Militarul mort la Kabul, caporalul cls. a III-a Ciprian-Ştefan Polschi, era din Buzău. El era la a treia misiune în Afganistan.

Militarul român care şi-a pierdut viaţa joi, în Afganistan, caporalul cls. a III-a Ciprian-Ştefan Polschi, era din Buzău. EL se afla la cea de-a doua plecare în acest an și îndeplinea funcţia de şofer în cadrul structurilor de comandament NATO din Kabul, informează Ministerul Apărării Naţionale. 

“Militarul şi-a pierdut viaţa ca urmare a exploziei unei maşini-capcană, în apropiere de Green Zone din capitala Afganistanului, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul de serviciu. Caporalul cls. a III-a Ciprian-Ştefan Polschi avea 38 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. Era angajat în MApN din anul 2004 şi se afla la a treia misiune în Afganistan”, precizează un comunicat postat pe site-ul ministerului. 

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, a semnat ordinul de avansare la gradul de sublocotenent post-mortem a lui Ciprian-Ştefan Polschi şi a înaintat preşedintelui României propunerea de a-i conferi Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Cavaler, pentru militari, cu însemn de război.

În urmă cu doar două zile, Ciprian-Ştefan Polschi își schimbase pe pagina personală de facebook fotografia de copertă. EL a postat drapelul României, tricolorul pentru care s-a jertfit și căruia i-a jurat credință.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy