El ar putea fi românul dispărut după accidentul feroviar din Grecia: „Ionuț este de negăsit, era în tren în noaptea groazei“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Consulatul General al României la Salonic a fost sesizat, printr-un telefon, că un cetățean român s-ar afla printre victimele accidentului feroviar din Grecia. Cel în cauză ar putea fi Ionuț, un român stabilit la Katerini și care din seara fatidică este de negăsit. Atunci trebuia să se întoarcă din Atena.

Mai multe anunțuri prin care se cer informații de la oricine ar pute știi ceva despre Ionuț au apărut în ultimele ore pe mai multe grupuri de Grecia de pe rețelele de socializare.

„Este de negăsit, era în tren în noaptea groazei! Se întorcea de la Atena în Katerini (acasă)“, potrivit unui anunț la care este atașată și poza românului.

El ar putea fi românul dispărut după accidentul feroviar din Grecia

 

„Acest copil a dispărut de marți seara în accidentul din Larissa, dacă știe cineva ceva vă rog să contactați 6948181910 Nikos sau 6981870262 IOANNIS“, scrie și Georgiana, atașând de asaemenea două imagini cu tânărul.

2. -imagine fara descriere- (roman-disparut.jpg)

„El este românul care se afla în tren în noaptea groazei, Ionuț, deocamdata este disparut. Credem intr-o minune. Se întorcea din Atena in Katerini.

Crezi că ai timp...Timpul a apărut recent în viața mea în moduri diferite, iar trecerea în neființă a acestor ființe, mi-a făcut o gaură în piept (...)“, este o altă postare.

„Ionuț este de negăsit, era în tren în noaptea groazei“

 

Conform Ministerului Afacerilor Externe, Consulatul General al României la Salonic a fost notificat, prin intermediul telefonului de urgență, de către o persoană din comunitatea românească din Grecia, cu privire la posibila dispariție a unui cetățean român, despre care se presupune că ar fi una dintre victimele accidentului feroviar produs în localitatea Tempe.

Ulterior, în cursul zilei de miercuri, reprezentanții oficiului consular au intrat în contact și cu membrii de familie ai persoanei în cauză.

3. -imagine fara descriere- (ionu-grecia.jpg)

Una dintre victimele accidentului din Grecia, român. Anunțul MAE

 

Reprezentanții Consulatului au efectuat în regim de urgență demersuri pe lângă autoritățile locale de poliție din zonă, precum și la unitățile medicale unde sunt internate persoanele rănite, pentru a verifica informația referitoare la existența unui cetățean român printre victime.

Totodată, MAE precizează că, în cursul dimineții de joi, o echipă consulară s-a deplasat în localitatea Larisa pentru a verifica dacă pe listele centralizatoare care cuprind persoanele decedate, spitalizate sau evacuate fără îngrijire medicală se regăsește persoana în cauză sau vreun alt cetățean român.

„Până la acest moment persoana în cauză nu a fost identificată pe niciuna dintre listele disponibile la nivelul autorităților elene”, transmite MAE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel