Cine este profesoara găsită moartă lângă fiul spânzurat. Mădălina și Radu nu aveau urme de violență pe corp

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Ei sunt românii găsiți morți în apartament: Mădălina și fiul ei Radu nu aveau urme de violență pe trupuri
Ei sunt românii găsiți morți în apartament: Mădălina și fiul ei Radu nu aveau urme de violență pe trupuri

Descoperire șocantă la Constanța. Un adolescent de 18 ani, absolvent al Colegiului Național Mircea cel Bătrân, și mama acestui, cadru didactic, au fost găsiți morți în apartamentul în care locuiau.

Băiatul ar fi fost găsit spânzurat de o țeavă metalică, iar mama acestuia, întinsă pe jos, decedată. Se ia în calcul ca mama să fi venit acasă, să își fi găsit fiul spânzurat, și să fi suferit un stop cardio-respirator ținând cont că, la prima vedere, trupurile nu prezintă urme de violență. 

Citește și Român de 18 ani, și mama lui, profesoară, găsiți morți în apartament, în Constanța

În cursul serii de joi, colegii de serviciu ai mamei, cadrele didactice de la Liceul Ovidius, au încercat să o contacteze, însă aceasta nu a răspuns la telefon, relatează Antena 3. Pe de altă parte, în această dimineață, vecinii au fost cei care au sunat la 112.

Mădălina Ivănescu, în vârstă de 48 de ani, era inspector de fizică.  Radu Ivănescu, fiul acesteia, în vârstă de 18 ani, practica sport de performanță. Tocmai ce terminase unul dintre cele mai bune colegii din Constanța și urma să meargă la o facultate din București. 

 

Ușa era încuiată pe interior

 

„În cursul zilei de astăzi, polițiștii Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că prietena sa nu răspunde la ușă și nici la telefon. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa apartamentului este încuiată pe interior, fiind necesară intervenția unui echipaj de pompieri din cadrul I.S.U. Dobrogea pentru pătrunderea în apartament.

În interiorul locuinței au fost identificate două persoane, fiind vorba despre un tânăr, de 18 ani, găsit spânzurat, și o femeie, de 48 de ani, decedată într-o altă încăpere. Decesul a fost constatat de echipajul din cadrul S.A.J. Constanța.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și un medic legist, pentru stabilirea situației de fapt. Cercetările continuă”, se arată într-un comunicat al poliției.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel