Ei sunt cei doi români morți în teribilul accident dintre un microbuz și o mașină. Ionuț și Ramona au decedat pe loc

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
EI sunt cei doi ROMÂNI MORȚI în TERIBILUL ACCIDENT dintre un MICROBUZ și o MAȘINĂ. Ionuț și Ramona au decedat pe loc
EI sunt cei doi ROMÂNI MORȚI în TERIBILUL ACCIDENT dintre un MICROBUZ și o MAȘINĂ. Ionuț și Ramona au decedat pe loc

Cei doi tineri au murit pe loc după ce maşina în care se aflau a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un microbuz care circula regulamentar.

Ionuţ G. şi Ramona B., de 29 respectiv 28 de ani, sunt cei doi tineri care au murit în tragicul accident de la Strunga, judeţul Iaşi. Cei doi se întorceau miercuri, 18 august, din judeţul Neamţ şi se îndreptau spre municipiul Iaşi. 

Bărbatul era din judeţul Vaslui, însă lucra în Iaşi la o firmă cunoscută de catering. Pe scaunul din dreapta se afla iubita lui Ionuţ, care era din judeţul Iaşi. 

În ziua de miercuri, la amiază, tânăra a postat mai multe fotografii pe Facebook din călătoria lor în judeţul vecin, relatează Adevărul. Tânăra a imortalizat mai multe momente din călătorie şi a publicat fotografii de la Bicaz. Nimeni nu ştia că acele poze vor fi ultimele postate.   

Miercuri, 18 august, trupurile neînsufleţite ale celor doi tineri au fost transportate la Institutul de Medicină Legală (IML) Iaşi pentru necropsie.   

 

Ionuț și Ramona au murit pe loc

 

Autoturismul în care se aflau cei doi, o Skoda Citigo, circula cu viteză pe DE 583, deşi carosabilul era umed din cauza precipitaţiilor căzute în zonă. Aproape de ieşirea din localitatea Strunga, tânărul aflat la volan a pătruns pe contrasens într-o curbă uşoară la dreapta şi s-a lovit frontal de un microbuz care circula din direcţia opusă.  

Cei doi tineri au murit pe loc, iar maşina în care se aflau a fost distrusă aproape complet. În impact a fost implicat un microbuz în care se aflau opt bărbaţi, care mergeau spre judeţul Neamţ.  

Dintre cele opt persoane, patru au fost transportate la spital, cu vârste între 22 şi 53 de ani. Ceilalţi patru au refuzat să fie conduşi la o unitate medicală, printre care şi şoferul microbuzului. Acesta a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel