Ea este tânăra nevoiașă care a dat poliției portofelul cu 19000 euro: "Nu erau banii mei munciți"

Narcis Popa |
Data publicării:

O tânără din Iași a mers la Poliție să anunțe că a găsit în parcarea unui centru comercial un portofel cu 19.000 de euro. Ana Manole are 31 de ani și trăiește din distribuirea ziarelor în parcare. 

Potrivit Poliței Iași, aceasta a predat poliţiştilor un portofel cu bani, despre care anunțase că l-a găsit în parcarea unui centru comercial, tot din oraș.

În portofel erau 19.160 de euro. Fata a povestit că a decis să ducă la poliție portofelul găsit pentru că banii nu-i aparțineau.

Polițiștii au stabilit că portofelul aparține unei femei de 64 ani din comuna Holboca. Aceasta a luat-o în brațe pe fată și a început să plângă de bucurie în momentul restituirii acestuia.

Femeia fusese la Poliția Iași cu câteva zile în urmă și anunțase că i-a fost furat portofelul cu bani, însă din investigații a reieșit că furtul nu se confirmă.

Polițiștii i-au restituit banii femeii de 64 de ani.

„O felicităm pe tânără pentru gestul său și apreciem spiritul civic de care a dat dovadă, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru ceilalţi”, spun polițiștii ieșeni, conform Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel