Ea este tânăra din Botoșani, găsită spânzurată după un joc pe rețelele sociale: Părinții Robertei erau plecați în străinătate

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O adolescentă româncă de doar 14 ani a fost găsită moartă, după ce s-a spânzurat într-un grajd al gospodăriei părinţilor ei din județul Botoșani. Roberta a recurs la gestul extrem, cel mai probabil, din cauza unui joc pe calculator. Fata locuia cu fratele ei, în grija unui unchi, ambii părinți fiind plecați la muncă în străinătate. Acum ei vor veni acasă pentru a-și îngropa copilul.

Detalii şocante ies la iveală după ce o fată de 14 ani a fost găsită spânzurată, duminică, în localitatea Coțușca din Botoşani. Roberta provenea dintr-o familie serioasă, însă părinţii au plecat în străinătate şi au lăsat copiii în grija unui unchi.

Vezi mai multe: O minoră de 14 ani din Botoșani, găsită moartă într-o anexă a casei. Părinţii fetei muncesc în străinătate

„Din ce am înțeles, juca un joc pe internet în care i se cerea până la sacrificiul suprem”, a declarat primarul comunei Coțușca, Constantin Ciobanu, potrivit Botosaninews.

Edilul crede că ar fi vorba despre jocul „Balena Albastră” şi vrea să fie luate măsuri pentru a nu se mai produce astfel de tragedii.

Te-ar putea interesa și: Italia. "Jocul cu eșarfa" de pe TikTok face încă o victimă. Fetiță de 12 ani găsită MOARTĂ în baie

"Eu aseară am fost anunţat, însă nu am avut puterea să mă duc acolo să văd cum stau lucrurile, pentru că e anchetă în derulare. Se pare că Procuratura a luat telefonul şi a constatat lucrul acesta. Din ce am înțeles, juca un joc pe internet în care i se cerea până la sacrificiul suprem. Nu este oficial, dar cei care au fost acolo mi-au transmis lucrul acesta", a afirmat acesta.

„Am înțeles că a mai fost un copil care juca jocul acesta, dar el nu a făcut sacrificiul suprem”, a mai precizat primarul.

Fata, spânzurată după un joc pe rețelele sociale

 

În februarie 2017, mai multe site-uri de limbă engleză și-au îndreptat atenția asupra unui „joc suicidal” care ar fi responsabil de moartea a peste o sută de persoane din Rusia. Având mai multe nume, însă cel mai popular fiind „Balena Albastră”, jocul presupune îndeplinirea a 50 de cerințe care mai de care mai ciudate, ultima fiind sinuciderea. Astfel, participantul ar fi câștigat jocul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel