Ea este femeia care și-a pierdut viața în explozia din Cluj Napoca. Andreea era fiica unui viceprimar

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Ea este femeia, care și-a pierdut viața în explozia din Cluj Napoca. Tânăra era fiica unui viceprimar
Ea este femeia, care și-a pierdut viața în explozia din Cluj Napoca. Tânăra era fiica unui viceprimar

O femeie a murit, iar două persoane s-au ales cu arsuri, în urma unei explozii, urmate de incendiu, care s-a produs, vineri dimineaţă, într-o casă de pe strada Dunării din Cluj-Napoca, unde funcţiona o pensiune.

"În urma exploziei, o persoană de sex feminin a fost carbonizată, iar două victime cu arsuri au fost transportate la spital de Serviciul de Ambulanţă. Intervine ISU Cluj cu trei autospeciale de stingere, o auto platformă de lucru la înălţime şi aproximativ 30 de pompieri", informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, citat de Digi24.ro.

Potrivit sursei citate, încă trei persoane au fost asistate medical, însă fără a fi transportate la spital. Femeia carbonizată în explozie avea 37 de ani.

 

Victima,  găsită carbonizată în pensiune, este fiica viceprimarului din Jimbolia, judeţul Timiş 

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a anunţat că femeia care a decedat, vineri, carbonizată în explozia unei pensiuni din Cluj-Napoca avea 37 de ani şi era din judeţul Timiş.

Femeia care a fost găsită carbonizată în pensiune este fiica viceprimarului din Jimbolia, judeţul Timiş. Andreea Kaba avea 37 de ani.  Ea este membră a USR, avea 37 de ani și era cazată în pensiunea unde a avut loc tragedia și a lucrat în Prefectura Timiş, scrie BZI.ro.

"În această dimineaţă, în jurul orei 6,52, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost sesizată explozia unei clădiri de pe strada Dunării din municipiul Cluj-Napoca, aceasta fiind urmată de un incendiu. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, echipaje din cadrul ISU şi jandarmi, fiind luate primele măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagraţia şi acordarea primului ajutor persoanelor. De asemenea, cu ocazia activităţilor a fost oprită alimentarea clădirii cu gaz şi electricitate. Până în acest moment, două persoane au fost transportate la spital, respectiv doi bărbaţi, ambii de 34 de ani, din judeţul Harghita, fiind de asemenea identificat în interiorul clădirii trupul neînsufleţit al unei persoane. Poliţiştii au stabilit identitatea acestuia, respectiv o femeie de 37 de ani, din judeţul Timiş", informează IPJ Cluj.

 

Se fac cercetări pentru lămurirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul

 

Instituţia a precizat că, în acest moment, se desfăşoară cercetări pentru lămurirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul, de către procurorii criminalişti şi organele poliţie judiciară din cadrul I.P.J Cluj.

”Facem precizarea că începerea urmăririi penale, punerea în mişcare a acţiunii penale respectiv trimiterea în judecată sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au mai precizat procurorii.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel