Ea este fata de 17 ani ucisă la Pitești: Amantul ei, tatăl a trei copii, reținut

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Adolescenta de 17 ani care a fost găsită decedată la Ploieşti, după ce mama acesteia a anunţat dispariţia sa, a fost ucisă, principalul suspect fiind reţinut după ce şi-a recunoscut fapta, urmând să fie prezentat instanţei, vineri, cu propunere de arestare preventivă.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost găsit în clădirea fostei băi publice a oraşului Pitești. Mama victimei le-a povestit anchetatorilor că fiica sa a ieşit la întâlnire, cu iubitul. Costache I., principalul suspect, ar fi sugrumat-o pe tânără, după o ceartă aprinsă. Deşi era căsătorit şi tată a trei copii, individul începuse o relaţie cu tânăra de 17 ani.

Citește și: Fata de 17 ani dispărută în Pitești a fost găsită moartă

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, Otilia Iosifescu, a declarat, pentru AGERPRES, că, din primele date ale anchetei rezultă că victima şi inculpatul, care are 48 de ani, este din comuna Şirna, este căsătorit şi are trei copii, se cunoşteau de circa un an.

EA este fata de 17 ani ucisă la Pitești

 

În ziua dispariţiei fetei, cei doi ar fi convenit să se întâlnească în subsolul unei clădiri dezafectate a fostei băi publice din Ploieşti pentru a întreţine relaţii sexuale, precizează sursa citată.

La un moment dat, minora i-ar fi cerut inculpatului o sumă de bani pe care acesta a refuzat să i-o dea şi a împins-o, fata căzând. Ulterior, bărbatul a sufocat-o şi i-a împachetat trupul în mai multe folii. Și gelozia bărbatului este luată în calcul după ce, în timp ce erau împreună, în oraş, pe adolescentă ar fi sunat-o noul ei iubit, un băiat de vârsta ei, potrivit Observatornews.

Principalul suspect nu a recunoscut iniţial că are vreo legătură cu fata sau că o cunoştea. Ulterior, după mai multe ore de audieri le-a povestit faptul că trupul neînsufleţit al tinerei se află în clădirea abandonată, şi-a recunoscut fapta și i-a condus pe anchetatori la locul unde se afla trupul fetei.

Bărbatul a fost reţinut pentru omor şi va fi prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel