Ea e românca găsită moartă în casă în Italia. Mariana avea 53 de ani și de zece zile nu-i bătuse nimeni la ușă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Românca găsită moartă în casă la Terni se numește Mariana și avea 53 de ani. Femeia lucra ca badantă de mulți ani în Italia. 

Românca găsită fără suflare în noaptea de miercuri spre joi, 26 august, într-un apartament din centrul istoric al orașului Terni (Umbria), se numește Mariana. Femeia în vârstă de 53 de ani lucra ca badantă în Italia.

Mariana locuia singură și nu-i bătuse nimeni de la ușă de cel puțin zece zile

 

Mariana locuia singură și, în momentul în care a fost găsită, era decedată de cel puțin zece zile, trupul neînsuflețit fiind într-o avansată avansată de descompunere. Medicul legist a declarat că moartea s-a produs din cauze naturale. Se pare că românca s-a simțit rău și nu a mai avut timp să ceară ajutor.

Potrivit publicației locale Terni Today, la ușa apartamentului unde locuia românca noastră, nimeni nu a bătut la ușă în ultimele zece zile. Nimeni nu a căutat-o și nimănui nu i-a păsat de soarta acestei femei în tot acest timp.

Vecinii care au simțit un miros puternic venind dinspre locuința respectivă au solicitat intervenția pompierilor.

Mariana Done era originară din Jimbolia, județul Timiș și în Italia a lucrat ca îngrijitoare de bătrâni. Conform sursei citate, femeia a venit în Peninsulă în urmă cu 30 de ani, împreună cu soțul ei, care a murit cu zece ani în urmă.

Oamenii spun ca Mariana era o fire retrasă, nu socializa prea mult și nu avea prieteni apropiați. De aceea, atunci când n-a mai fost nimeni nu i-a observat lipsa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel