Dubă blocată în trafic din cauza mirosului: carabinierii au descoperit 70 kg de droguri și două măști de clovn

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Duba blocată în trafic din cauza mirosului, carabinierii au descoperit 70 kg de droguri și două măști de clovn. Sursa foto: freepik.com
Duba blocată în trafic din cauza mirosului, carabinierii au descoperit 70 kg de droguri și două măști de clovn. Sursa foto: freepik.com

O captură semnificativă de droguri a implicat un tânăr de 26 de ani lângă Platì, în provincia Reggio Calabria, unde carabinierii, atrași de un miros puternic de marijuana, au descoperit 72 de kilograme de substanță narcotică. 

Tânărul a fost arestat în flagrant delict pentru producerea și deținerea de substanțe stupefiante. În duba care a fost oprită pe drumul de stat Aspromonte, carabinierii au descoperit peste 70 kg de marijuana, două măști și două radio-uri.

Totul a început în timpul unui serviciu de circulație drumul de stat 112 din Aspromonte acum reclasificat drept drum provincial 2 al Bagnara Calabra și Bovalino, din cauza unui accident rutier, relatează fanpage.it.

Militarii care se aflau la fata locului au simțit un miros puternic de marijuana provenind dintr-o duba alba, condusa de un tânăr, cunoscut oamenilor legii. Văzându-i pe carabinieri, bărbatul a încercat să evadeze pe o stradă laterală.

Carabinierii au blocat apoi vehiculul și au efectuat o percheziție, descoperind în portbagaj o cantitate importantă de cânepă. În interiorul autoutilitarei au mai fost găsite două măști de clovn, două smartphone-uri și două radio-uri bidirecționale, care sugerează implicarea unui al doilea individ în activitatea de cultivare și producție de droguri. Tânărul a fost reținut și plasat în arest la domiciliu în așteptarea audierii de validare. 

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel