DOLIU în cluburile de fițe din București. Droguri din Spania și Olanda, confiscate

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Nouă bărbaţi aduceau droguri din Spania și Olanda și le vindeau în cluburile de fițe din București. Poliţiştii antidrog au intrat pe fir și au confiscat toată marfa.

Nouă bărbaţi, bănuiţi că ar fi adus droguri din străinătate şi apoi le-ar fi vândut în zona cluburilor şi localurilor de agrement din Bucureşti, au fost depistaţi de poliţiştii antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T.. Au fost ridicate peste 1.200 de grame de cannabis şi aproape 1.000 de comprimate de ecstasy.

În perioada 15-21 octombrie 2018, poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Structura Centrală au efectuat o operaţiune de combatere a traficului de droguri de risc şi de mare risc în Capitală, în special în zona cluburilor şi localurilor de agrement, anihilând o importantă reţea de distribuţie.

Activităţile investigative au început în ziua de 15 octombrie a.c., când poliţiştii antidrog au efectuat 3 acţiuni de prindere în flagrant delict, o percheziţie domiciliară şi au pus în aplicare 4 mandate de aducere, pe raza sectorului 4 al Capitalei.

În urma acestor activităţi procedurale au fost ridicate 735 de grame de cannabis, 200 de comprimate de ecstasy, 14.100 de lei, 50 de euro, 3 cântare electronice de mare precizie, 2 mărunţitoare mecanice şi 5 telefoane mobile cu cartele sim.

Activităţile investigative au continuat, iar în perioada 19-20 octombrie a.c., poliţiştii antidrog au efectuat alte 2 acţiuni de prindere în flagrant delict, o percheziţie domiciliară şi au pus în aplicare 4 mandate de aducere, pe raza sectorului 2 al Capitalei.

În urma acestor activităţi au fost ridicate 550 de grame de cannabis, 777 de comprimate de ecstasy, 11.500 de lei, 2 cântare electronice de mare precizie şi 7 telefoane mobile cu cartele sim.

Din anchetă au rezultat indicii că reţeaua ar fi procurat droguri din afara ţării, le-ar fi transportat în România, iar apoi le-ar fi distribuit în Bucureşti, în special în cluburi şi localuri de agrement.

În cauză sunt cercetaţi nouă bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani. Asupra a trei dintre ei s-a luat măsura arestării preventive şi asupra unuia măsura controlului judiciar, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional şi trafic intern de droguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel