Drama unui copil de 6 ani: Robert s-a trezit din comă și a aflat că e singur pe lume. Părinții lui au murit în accident

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Robert, un copilaș de doar 6 ani, a rămas orfan după un accident rutier extrem de grav în care părinții lui au murit. El s-a trezit din comă astăzi, după mai mult de o săptămână de la tragedie.

Veşti bune despre Robert, copilul care a rămas orfan în accidentul rutier produs în localitatea ieşeană Cozmeşti pe 6 aprilie. Micuţul, în vârstă de 6 ani, a ieşit din comă, starea lui fiind una vizibil mai bună, însă are nevoie în continuare de îngrijiri medicale.

Potrivit medicilor ieşeni, copilul a fost mutat de la Spitalul de Neurochirurgie la Spitalul de Copii Sf. Maria din Iaşi.

Copilul a rămas orfan după un accident rutier extrem de grav petrecut pe 6 aprilie 2021, în care părinții lui au murit. Robert era împreună cu mama și cu tatăl lui în mașină când au fost izbiți în plin de un tânăr după o depășire eșuată. Impactul a fost extrem de violent, iar Ovidiu, tatăl lui Robert, a murit pe loc. Mama lui, Oana, a murit la câteva ore distanță. Părinții săi erau despărțiți, însă petreceau timp împreună toți 3 de dragul micuțului.

Copilul s-ar fi aflat într-un scaun auto, însă nu ar fi fost legat cu centurile de siguranță așa cum ar fi trebuit. „Dacă minorul ar fi fost prins în scaunul auto cu centurile, probabil nu ar fi fost atât de tare afectat. După ce copii împlinesc o vârstă și pot sta singuri în șezut în scaunul respectiv, părinții nu îi mai asigură de obicei. Țin scaunul auto în mașină mai mult de formă, de frica sancțiunilor. Am întâlnit cazuri când copilul stătea pe banchetă, lângă scaunul auto, nu în el”, a spus un polițist rutier, citează BZI.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel