Dramă în Italia. Soțul italian al unei românce și-a UCIS fiul bolnav de doi ani și apoi s-a sinucis

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură breciatoday.it
Sursa foto: captură breciatoday.it

Dramă în familia unei românce din Italia. Soțul italian și-a ucis copilul de doar doi ani și apoi s-a sinucis. 

Italianul, pe numele său Egidio Battaglia, un muncitor în vârstă de 43 de ani la firma Pavan di Galliera, și-a ucis fiul, Massimiliano, în vârstă de doi ani și apoi s-a sinucis.

Incidentul a avut loc într-o localitate din Castello di Godego, în zona Treviso. Mama, fizioterapeut de origine română la spitalul Castelfranco, nu se afla acasă în momentul tragediei. Bărbatul a lăsat o scrisoare lungă de câteva pagini, în care explică motivele gestului care, conform celor aflate ulteior, ar putea fi atribuite stării de sănătate precare a fiului.

Descoperirea corpurilor

Cadavrele au fost găsite de tatăl și fratele lui Battaglia, care s-au dus la casa acestuia pentru că erau îngrijorați: cei doi erau așteptați la masa de prânz în casa paternă și nu au sosit, fără să răspundă la apeluri. Ajuns la domiciliu, fratele său Stefano a încercat să deschidă ușa casei, dar  nu a putut pentru că ușa era închisă din interior.

Bunicul și unchiul copilului au ulterior o scară și au urcat pe podeaua casei, observând imediat pete de sânge pe pământ, la scurt timp după ce au acoperit cele două trupuri fără viață. Apoi, apelul disperat către carabinieri și intervenția soldaților care, cu ajutorul pompierilor, au spart ușa și au confirmat tragedia: micul Massimiliano a fost sufocat de tatăl său Egidio,

Îngrijorare pentru sănătatea copilului

Cei doi erau căsătoriți de trei ani și din primele informații furnizate de anchetatori nu au existat certuri sau tensiuni în familie care să sugereze un astfel de gest. Singura angoasă a bărbatului era reprezentată starea de sănătate a micului Maximilian: părea să aibă o afecțiune și acesta credea că poate fi vorba despre o patologie gravă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel