Dragoș Condrea, noul secretar general al Guvernului

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
palatul_victoria
palatul_victoria

Premierul interimar Nicolae-Ionel Ciucă l-a numit astăzi pe Dragoș Condrea în funcția de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru. Numirea lui Condrea a fost făcută în urma demisiei lui Antonel Tănase din această funcție.

Potrivit CV-ului, Condrea a fost director juridic în cadrul SGG, funcție pe care a ocupat-o în perioada mai 2009 până în prezent.  
În perioada februarie 2009- mai 2009 a fost consilier personal al ministrului sănătății, iar în perioada 2004-2099 a fost șeful Direcției Generale Juridice în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

În perioada 2003-2004 a fost director în cadrul Corpului de Control al Guvernului, iar în 2002-2003 a fost director în cadrul Direcţiei de Combatere a Corupţiei şi Prevenirea Criminalităţii Organizate din cadrul Corpului de Control al Primului-Ministru-Secretariatul General al Guvernului.  În perioada 2000-2002 a fost șef compartiment juridic, Bankcoop.

În perioda 1996-1999 a deținut diverse funcții în domeniul juridic, la Bancorex.  SGG se află în subordinea prim-ministrului și face parte din Aparatul de lucru al Guvernului.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel