Dragnea, prins cu MINCIUNA, a RECUNOSCUT

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

După ce jurnaliștii de la Adevărul au găsit vila lui Dragnea din Mamaia, despre care șeful PSD spunea că NU există, în conferința de presă de astăzi de la Parlament Dragnea a spus că a uitat de existența ei pentru că a vândut-o mai demult. 

Planul vilei lui Dragnea a fost găsit în celebra valiză devoalată de Rise Project. Inițial Dragnea a răspuns jurnaliștilor ironic spunând că "acolo era planul unei case foarte mari, iar eu nu am o astfel de casă".

La doar câteva zile distanță, după ce Dragnea a fost pus în față cu evidența, vila fiind arătată tuturor românilor, acesta spune că de fapt uitase de ea. 

„Nu am încasat nicio chirie", a răspuns Dragnea. „Sau alte avantaje...", a continuat reporterul Digi24. „Nu am încasat nicio chirie", a repetat liderul PSD.

„Nu știu. Știu că acolo începusem cam prin 1900 toamna o construcție, o construcție pe care, în 1900 iarna, am vândut-o. Ce s-a întâmplat după aia nu mai știu", a mai spus Liviu Dragnea, refuzând să dea mai multe detalii. „Citiți mai multe penibilități din valiză și vă luați informațiile de acolo", a spus liderul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel