Dragnea, ceartă cu Primăria Brașov pe Tik-Tok: "După ce v-am mărit salariile vreți să vă mai și gătesc?" 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Liviu Dragnea a răspuns unei înțepături transmise de cei care administrează pagina de Tik Tok a primăriei Brașov. 

Liviu Dragnea a ajuns din nou în atenția publicului după ce a decis să-și facă un canal de Youtube în care prezintă diverse rețete. Fostul șef al PSD nu rămas doar pe Youtube, ci are și cont de Tik-Tok, de acolo de unde încearcă să-și atragă fani. 

Cei mai mulți l-au luat în râs, iar unele pagini chiar oficiale de instituții i-au aruncat înțepături. Este și cazul primăriei Brașov, condusă de reprezentantul USR, Allan Coliban. 

"Gătiți și în primării? Să știm să nu rămânem fără tacâmuri," a fost comentariul transmis de pagina de Tik-Tok a primăriei Brașov.

În mod cumva neașteptat, Liviu Dragnea a răspuns printr-un video acestui comentariu: 

"Adevaru' e că după ce v-am mărit salariile foarte mult, mai rămâne să vă gătesc. La Primăria Brașov voi găti doar după ce va pleca actualul primar", a răspuns Liviu Dragnea. 

Liviu Dragnea se referea la faptul că în timp ce era în fruntea PSD și manevra diverșii miniștri pe care i-a numit în funcții a reușit să mărească foarte mult salariile din primării. 

Pagina de Youtube a lui Liviu Dragnea

 

Liviu Dragnea a surprins pe toată lumea cu deschiderea paginii de gătit de pe Youtube. Toată lumea se aștepta ca următoarea lui mișcare să fie înființarea unui nou partid politic, mai ales că în cadrul unui interviu la Realitatea TV a declarat că o apreciază pe Diana Șoșoacă. Totuși nu este exclus ca acest lucru să se întâmple în cele din urmă, canalul de Youtube fiind o "găselniță" a lui Dragnea pentru atragerea privirilor din nou către el după ce părea că a dispărut complet din peisaj. Canalul de Youtube poate fi o componentă foarte importantă în strategia lui Liviu Dragnea pentru următoarele alegeri. Acesta are de multe ori discursuri naționaliste în timp ce gătește, vrând probabil să atragă o parte a electoratului folosindu-se de această nișă a gătitului. Nu trebuie uitat faptul că deși ajunsese detestat, Liviu Dragnea reușise să obțină la parlamentare peste 40% din voturi, folosindu-se de o altă "găselniță" personală și anume deja vestitul "program de guvernare". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel