Dragnea ar putea fi eliberat. Moise Guran: "Au dat lovitură de STAT. CCR trebuie DESFIINȚATĂ"

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Moise Guran spune că CCR ar trebui desființată. Reacția jurnalistului vine după ce ieri, Curtea Constituțională a României i-a oferit șansa lui Liviu Dragnea de a ieși din închisoare prin declararea ca ilegală a completurilor de trei judecători de la ÎCCJ, adică exact a celor care i-au dat sentința. 

"Pe 12 iunie, înainte să plec în concediu, vorbeam la radio despre un "buton al mortului", anticipând faptul că CCR i-ar putea oferi lui Dragnea o bază pentru calea extraordinară de atac, care să-l scoată din pușcărie. Cred că decizia de ieri a CCR este și asta, dar nu o să intru în această dezbatere cu cei care spun că pe Dragnea nu-l ajută, pentru că pur și simplu nu vreau să le dau idei avocaților lui Dragnea. Chiar dacă scapă (undeva prin toamnă) nu cred că Dragnea mai poate juca un rol în politica românească.(...)

Cred că CCR trebuie desființată ca autoritate și preluată ca secție în cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție. Pașnic, legal, printr-o reformă constituțională, ce poate fi inițiată de Președintele României, de un număr de parlamentari, sau de cetățeni, prin strângerea de semnături. (...) este mesajul lui Moise Guran pe Moise.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel