Două sute de doze de vaccin, irosite la Cluj din cauza unui frigider

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Spitalul de Gastroenterologie din Cluj a fost nevoit să arunce, săptămâna trecută, circa 200 de doze de vaccin împotriva noului coronavirus, după ce unul dintre frigidere s-a stricat. 

Personalul din spital a constatat că frigiderul nu avea temperatura ideală, după ce în cursul nopții s-a defectat, a explicat directorul Spitalului de Gastroenterologie din Cluj, Mihai Mleșnițe, pentru postul de televiziune Digi 24.

Persoanele care erau înscrise la vaccinare în acea zi au fost direcționate către alte centre. reprezentantul spitalului a transmis ca instituția a primit noi doze și a reînceput procesul de vaccinare.

Tot in luna ianuarie, la Petroșani, 60 de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost compromise, după ce o asistentă comunitară a plasat greșit cele 10 flacoane într-un congelator și nu într-un frigider, fără să respecte astfel circuitul normal pentru acestea.

Laurențiu Belusica, managerul spitalului din localitatea dâmbovițeană Găești, a generat unul dintre subiectele aprinse ale zilei de marți, 5 ianuarie, după ce a decis să vaccineze contra COVID-19, la unitatea medicala pe care o administrează, toate persoanele care doresc, nu doar medicii, pentru a nu arunca dozele.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel