Două românce, mamă şi fiică, găsite moarte într-un apartament. Anchetatorii iau în calcul și varianta omorului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Mamă şi fiică românce, găsite decedate într-un apartament. Anchetatorii iau în calcul și varianta omorului. Sursa foto: captura video
Mamă şi fiică românce, găsite decedate într-un apartament. Anchetatorii iau în calcul și varianta omorului. Sursa foto: captura video

Polițiștii sunt în alertă după ce, luni dimineață, 5 iunie 2023, într-un bloc au fost descoperite două cadavre.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani, de profesie medic diabetolog pensionat, și fiica ei de 46 de ani, care locuiau împreună în Bacău. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante, inclusiv o crimă urmată de sinucidere. 

Vecinii au reclamat un miros înţepător care venea din imobil și au solicitat intervenţia pompierilor. La pătrunderea în locuinţă au fost identificate 2 femei decedate. Poliţiştii au stabilit identitatea celor două persoane, respectiv o femeie de 70 ani şi una de 46 an, relatează Stirile TVR.

Vecinii spun că femeia de 70 de ani, proprietara apartamentului, a lucrat ca medic la Spitalul de Urgență, iar după pensionare și-a deschis un cabinet particular, ca medic nutriționist. În urmă cu 10 ani, s-a mutat cu ea și fiica ei de la București.

Vecinii celor două femei decedate au spus anchetatorilor că acestea erau introvertite şi presupun că s-ar fi sinucis. Anchetatorii iau în calcul și varianta omorului.

Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiilor şi stabilirea cauzei decesului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, în cadrul unui dosar penal privind infracţiunile de ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel