Două românce, mamă şi fiică, anchetate pentru proxenetism. Au dus patru tinere să se prostitueze în Germania

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Poliţiştii din Râmnicelu au efectuat, joi, două percheziţii domiciliare în municipiul Buzău şi în comuna Balta Alba, într-un dosar penal de proxenetism.

Acţiunea sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat a beneficiat de sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din IPJ Buzău.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2015- 2021, un bărbat şi două femei, mamă şi fiică, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, din Balta Albă şi Râmnicelu, ar fi determinat şi înlesnit  practicarea prostituţiei pentru patru tinere, pe teritoriul Germaniei şi în România, obţinând foloase materiale. Tinerele sunt din judeţele Buzău şi Brăila şi au între 18 şi 25 de ani. Femeia de 40 de ani ar fi practicat prostituţia în trecut, iar acum şi-ar fi cooptat în afacere şi fiica. Aceasta, şi-ar fi convins la rândul ei câteva prietenele să practice cea mai veche meserie din lume, scrie adevarul.ro.

Percheziţiile s-au desfălurat la locaţii folosite de cele două femei, în baza mandatelor emise de Judecătoria Râmnicu Sărat. Persoanele bănuite vor fi conduse la audieri, la sediul Poliţiei. Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.


[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel