Două românce acuzate de trafic de ființe umane

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Două femei de origine română au negat toate acuzațiile care li se aduc, că au înșelat alți doi români, și că i-a obligat să lucreze la colectarea cartonului, anunță EFE.

Tribunalul din Madrid le judecă pe cele două românce, cu propunere de la procuror de paisprezece și, respectiv, șapte ani de închisoare, pentru trafic de ființe umane și exploatarea de persoane.

În procesul de punere sub acuzare, s-a aflat că cele două victime au descoperit, la sosirea în Spania, că "locul de cazare" se baza pe dormit într-o barcă fără apă, lumină, iar "munca" pe adunat cartoane și resturi de pe străzi, mai mult de douăsprezece ore pe zi, de luni până duminică.  

În declarație, una dintre acuzate, românca Mariana F. a recunoscut că ambele colectau hârtie și cutii de carton cu un coș de supermarket, dar că în nici un moment nu i-a forțat pe ceilalți doi să lucreze și că aceștia rămâneau cu banii câștigați, aproximativ 10 euro pe zi.

De asemenea, acuzata a povestit că, la început, toți trăiau într-un apartament, dar după șapte luni s-au mutat "într-o barcă" pentru că nu-și mai puteau plăti chiria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel