Două persoane, surprinse de un mal de pământ în județul Timiș. Misiune contracronometru de salvare

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Două persoane surprinse de un mal de pământ în județul Timiș. Misiune contracronometru de salvare Sursa - biziday.ro
Două persoane surprinse de un mal de pământ în județul Timiș. Misiune contracronometru de salvare Sursa - biziday.ro

Două persoane au rămas prinse sub un mal de pământ surpat, joi, între localitățile Rudicica și Urseni, din județul Timiș. Una dintre victime a fost scoasă în stop cardio-respirator. Echipele de salvatori desfășoară o misiune contracronometru  de salvarea a celor doi muncitori. 

Una dintre victime a fost scoasă în stop cardio-respirator și se aplică manevre de resuscitare. A doua victimă extrasă este conștientă. La fața locului, intervin peste 20 de salvarori, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, un container multirisc, o ambulanță SMURD și o unitate de terapie intensivă mobilă.

În sprijin, la fața locului se află și un echipaj al serviciului județean de ambulanță. La acest moment, una dintre victime a fost extrasă și se efectuază manevrele de resuscitare.

Potrivit ISU Timiș, salvatorii desfășoară o misiune contracronometru de salvare a două persoane surprinse de un mal de pământ. La fața locului intervin peste 20 de salvatori, cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 1 container multirisc, 1 ambulanță SMURD și o unitate de terapie intensiva mobilă. În sprijin, la fata locului se afla și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță. „La acest moment, una dintre victime a fost extrasă și se efectuază manevrele salvatoare de viața. Salvatorii au reușit și extragerea celei de a doua victime. Aceasta este constienta, iar echipajele medicale efectueaza evaluarea de specialitate. Misiunea este în dinamică”, preciza ISU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel