Două persoane ARESTATE în cazul celor 39 de cadavre găsite în camion

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O femeie și un bărbat au fost reținuți în Warrington, nordul Angliei, sub acuzațiile de trafic de persoane și omucidere, în cazul celor 39 de cadavre găsite într-un camion din comitatul britanic Essex, relatează site-ul postului CNN, citat de Mediafax. 

Cei doi suspecți, ambii în vârstă de 38 de ani, au fost arestați vineri sub acuzațiile de omucidere și trafic de persoane în orașul Warrington, din nordul regiunii britanice Anglia, au informat oficiali ai poliției din Essex. Șoferul camionului, cunoscut sub numele de Mo Robinson, rămâne în custodia forțelor de ordine, fiind suspectat de comiterea crimelor.

Conform aceleiași surse, autopsiile cadavrelor celor 39 de victime au început vineri. "Identificarea formală (a victimelor, n.red.) va urma ulterior procesului de autopsie și va fi o parte lungă, dar crucială a investigației noastre", a transmis Poliția din Essex.

Forțele de ordine din comitatul britanic Essex au anunțat miercuri descoperirea a 39 de cadavre umane în interiorul unui container al unui camion aflat în parcul industrial Waterglade din Grays, la ora locală 1:40 a.m. (3:40, ora României).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel