Două fetiţe din Gorj, luate cu roaba de un vecin, care ar fi încercat să le violeze. Bărbatul le-ar fi promis dulciuri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Două fetiţe din Gorj, luate cu roaba de un vecin, care ar fi încercat să le violeze
Două fetiţe din Gorj, luate cu roaba de un vecin, care ar fi încercat să le violeze

Două surori din Novaci, de 6 respectiv 7 ani, au fost luate de acasă, de la domiciliu, de vecinul Alexandru P., în vârstă de 27 de ani, respectivul spunndu-le că dacă merge cu el le va da dulciuri. Mama fetelor se afla în locuință împreună cu fetița de 3 ani, pe care încerca să o culce. 

Agresorul, care locuia la 100 de metri de casa celor două minore, venea des pe proprietatea vecinilor și îl ajuta pe tatăl fetițelor în gospodărie. Fetele au fost urcate într-o roaba și duse de vecin în statele casei familiei, într-o zonă împădurită, la 200 de metri de locuință. Acolo le-ar fi dezbrăcat și ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu ambele, spune tatăl revoltat.  Mama fetelor a sesizat dispariția minorelor și a început să le strige. Individul a auzit și a fugit, iar fetele s-au îmbrăcat și au revenit acasă povestindu-i mamei ce s-a întâmplat. Femeia a apelat la 112 și a anunțat incidentul, care s-a petrecut marți în jurul orelor 16.30-17.00 pe strada Măgurii din Novaci. scrie gorjeanul.ro.

Alexandru P. a fost prins în scurt timp de polițiștii din Novaci și Târgu Jiu. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă de viol asupra celor două minore, spune părintele fetelor. Judecătoria Novaci l-a pus aseară în libertate, deși respectivul și-a recunoscut faptele.

Instanța de judecată l-a pus în libertate pe suspect

 

Tatăl minorelor este revoltat că instanța de judecată l-a pus în libertate pe suspect, neluând nicio măsură de prevenție în ceea ce privește minorele. Cazul a fost preluat însă de marți seară de DGASPC Gorj și fetele sunt consiliate psihologic. Fetele au fost verificate de un medic legist dar nu aveau urme că ar fi fost violate. Cele două fetițe sunt eleve la școală din Cernadie, comuna Baia de Fier. Cea mica nu are 6 ani împliniți, iar cea mare are 7 ani.  Agresorul, fără un loc de muncă, este liber,  putând oricând să intre în contact cu fetele. 

„La data de 19 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj a unui tânăr, de 27 de ani, din Novaci, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, față de două minore. La data de 20 octombrie, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propunere de arest preventiv. În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de tentativă la viol”, a tramsmis IPJ Gorj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel