Dorina Rusu, CNA, acuză Guvernul și reprezentanții PSD din Consiliu că boicotează referendumul pe Justiție

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
CNA, amendă de 50.000 de lei pentru postul de radio Gold FM
CNA, amendă de 50.000 de lei pentru postul de radio Gold FM

Dorina Rusu, reprezentanta președintelui Iohannis în CNA , a declarat, că absența reglementărilor în privința campaniei pentru referendum „se înscrie în dorința majorității PSD de a boicota și de a face invizibil referendumul pe Justiție”.

Președinta CNA, Monica Gubernat, a respins solicitările de a fi adoptat un regulament cu normele de campanie electorală pentru referendum și de a fi introdus acest subiect pe ordinea de zi a discuțiilor, a declarat Dorina Rusu pentru Europa Liberă.

 „Nici nu au ajuns să fie supuse la vot solicitările noastre”, a spus Dorina Rusu, referindu-se la cei trei membri care nu fac parte din majoritatea fidelă PSD. 

Dorina Rusu a acuzat și Guvernul de boicotare a referendumului pe Justiție. Ea spune că în reglementările Guvernului privind organizarea referendumului nu a mai fost trecut un termen până la care CNA să emită regulile de campanie în audiovizual.

Opt din cei 11 membri ai CNA sunt numiți de actuala coaliție guvernamentală, inclusiv președinta în exercițiu a Consiliului, Monica Gubernat. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel