DOLIU în Italia. Comunitatea din Montalbano deplânge moartea româncei spulberată de un șofer pe trotuar

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Locuitorii din localitatea Montalbano sunt sfâșiați de durere, după accidentul mortal în care şi-a pierdut viaţa o tânără mamă româncă, lovită pe trotuar de un şofer în vârstă de 80 de ani. 

Comunitatea din localitatea italiană Montalbano este în doliu după tragicul accident în care și-a pierdut viața Carmen, o tânără mamă româncă.

Femeia era de mână cu fiul ei de 6 ani, mergeau amândoi pe trotuar, când din motive încă necunoscute, lângă barul Amati, a fost spulberată de vehiculul off-road, condus de un bărbat de 80 de ani.

Medicii au ajuns imediat la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru românca care nu locuia departe de locul accidentului. A murit pe loc sub ochii fiului său, miraculos nevătămat. Pe asfalt, acoperit cu resturi, trupul tinerei mame a fost înfășurat într-o folie albă.

Proprietarii restaurantului în faţa căruia s-a produs accidentul s-au declarat sfâșiați de tragedie şi chinuiți de durere, pentru că au cunoscut-o foarte bine pe Carmen și chiar o așteptau în acea după-amiază. Ei au spus că românca își ducea fiul să se joace chiar cu nepotul lor, în momentul în care a fost lovită de maşină.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel