Doina Pană, intoxicată cu MERCUR: "Sper să îi prindă"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Doina Pana
Doina Pana

După dezvăluirile făcute de primarul Capitalei, Gabriela Firea privind starea sa de sănătate, acum un fost ministru PSD, Doina Pană, a  vorbit în premieră despre problemele de sănătate care au determinat-o să îşi dea demisia din Guvernul PSD-ALDE, condu atunci de Mihai Tudose. Doina Pană a declarat la Antena 3 că a fost intoxicată cu mercur.

"Problema e veche și nu aș fi intervenit dacă nu era acel articol de presă care duce în derizoriu o situație foarte gravă. Eram ministru alApelor şi Pădurilor, în guvernul Tudose când s-a întâmplat, în 2017. Pe la începtutul lui noiembrie am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima. Am urmat tratament dar mă simțeam tot mai rău.

Citeşte şi: Firea, ținta unui asasinat? "Voi rămâne cu întrebarea dacă a fost o mână CRIMINALĂ"

Pentru că epuizasem toate analizeze specifice, am fost trimisă să fac analize toxicologice. În 15 ianuarie 2018, din analize a reieşit intoxicaţie cu mercur în concentraţie mare. Deşi depusesem demisia din Guvern încă din 3 ianuarie, nu am putut pleca până în 29 ianuarie pentru că nu a semnat preşedintele Iohannis, am depus plângere la poliție doar la începutul lui februarie 2018. Nu am făcut plângerea cât eram încă ministrul pentru că, în caz că se afla, ar fi dăunat imaginii României. Vă daţi seama, ministru în Guvenrul României, otrăvit. E o anchetă în derulare și sper din suflet să îi prindă", a declarat Doina Pană, la Antena 3.

Marţi, Gabriela Firea a vorbit la acelaşi post de televiziune despre o bucată de sârmă pe care i-au găsit-o medicii în colon. Primarul General al Capitalei nu exclude să fi fost o mână criminală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel