Firea, ținta unui asasinat? "Voi rămâne cu întrebarea dacă a fost o mână CRIMINALĂ"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat, la Antena 3, că ia în calcul varianta tentativei de omor, după ce medicii i-au găsit în colon o sârmă de 4 centimetri.

"Sincer, eu nu aș fi spus, dar, acum, dacă soțul meu a spus, impresionat de această situație, eu nu pot să neg, pentru că ar fi o minciună din partea mea, asta e realitatea." a spus Gabriela Firea, întrebată despre sârma ce i-a fost găsită în colon, potrivit DCNews.

"Nu am nici cea mai mică bănuială despre ce s-a întâmplat, este foarte ciudat, anumite persoane îmi spun că tipul acesta de aliaj, în anumite condiții de căldură, se poate face mai mic și cu o formă astfel încât să poată să fie introdusă în mâncare. Sunt în continuare foarte surprinsă, medicii nu au explicație, eu nu am. Sunt o persoană precaută, nu m-am omorât cu mâncarea, nu am participat la mese foarte mari, este un episod neelucidat din existența mea, poate că vom rămâne toată viața cu întrebarea dacă a fost o întâmplare sau o mână criminală" a spus Gabriela Firea, în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Întrebată de Mihai Gâdea dacă se gândește la o tentativă de omor, primarul Capitalei a răspuns: "Familia și prietenii mei știu foarte bine că sunt un om precaut și atent și nu aș fi mâncat cu înghițituri atât de mari încât să nu simt un aliaj (...) Sârma în colon a fost identificată desfășurată și de aproape 3-4 centimetri, nu aveam cum s-o înghit atât de mare. Mi s-a spus că se putea în condiții de căldură să se facă sub o formă mică, circulară, astfel încât să nu zgârie la înghițire, iar în colon, în prezența acidului, să se desfacă și să producă probleme. Cred că orice persoană în locul meu și-ar pune la fel întrebarea" a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel