Doi tineri români, sechestrați, agresați și umiliți de cinci bărbați într-un apartament

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Doi tineri de 19 și 20 de ani au spus că au fost sechestrați, agresați și umiliți de cinci bărbați în noaptea de marți spre miercuri într-un apartament din Târgoviște. Scenele au fost filmate, iar suspecții ar fi șantajat victimele cu publicarea imaginilor.

Potrivit IPJ Dâmbovița, polițiștii au fost sesizați de un tânăr de 20 de ani din localitatea Bărbulețu, cu privire la faptul că, în cursul nopții de marți spe miercuri, în timp ce se afla într-un apartament din Târgoviște, împreună cu un prieten de 19 ani, ar fi fost lipsit de libertate și șantajat de mai multe persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat cea de a doua victimă, tânărul de 19 ani, și doi dintre bănuiți.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că în noaptea de marți spre miercuri, între orele 3.00 și 8.00, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 45 de ani, ar fi lipsit de libertate cei doi tineri, i-ar fi agresat și i-ar fi supus la gesturi umilitoare, înregistrându-i cu un telefon mobil, întrucât persoanele vătămate ar fi abordat, prin intermediul unei rețele de socializare, o adolescentă, cu care ar fi vrut să întrețină raporturi sexuale.

Totodată, bănuiții ar fi solicitat tinerilor 20.000 de lei pentru a nu publica imaginile înregistrate pe rețelele de socializare. De asemenea, suspecții ar fi furat de la una dintre victime o mașină.

Cei cinci bărbați au fost duși la poliție pentru audieri și dispunerea de măsuri.

Polițișii fac cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, furt în scop de folosință și lovire sau alte violențe, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel