Doi tineri, prinși la furat într-un supermarket din Dâmbovița. Hoții purtau haine cu buzunare interioare, în care au ascuns prada

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Doi tineri, prinși la furat într-un supermarket din Dâmbovița. Hoții purtau haine cu buzunare interioare, în care au ascuns prada
Doi tineri, prinși la furat într-un supermarket din Dâmbovița. Hoții purtau haine cu buzunare interioare, în care au ascuns prada

Doi tineri din București au fost prinși la furat într-o localitate din județul Dâmbovița. Au luat dintr-un supermarket produse de îngrijire personală de 900 de lei.

Angajații magazinului i-au văzut pe camerele de supraveghere și au alertat poliția. Tinerii au fost opriți la ieșirea din magazin de polițiști, și au fost puși să scoată din buzunare tot ce au luat. Femeia și-a justificat gestul prin faptul că are un copil de crescut.

Polițiștii nu s-au lăsat impresionați, iar pe numele celor doi au fost deschise dosare penale. Cei doi hoți au fost prinși în flagrant, într-un supermarket din Vișina, în timp ce furau produse de îngrijire personală.

Îmbrăcați cu canadiene de firmă, cu buzunare interioare, lucrate special să ascundă zeci de produse, cei doi indivizi băgaseră adânc mâna pe rafturi, scrie Cronica de Găești. Întrebați de unde sunt și cu ce vehicul au ajuns în județul Dâmbovița, tânăra a răspuns că au venit cu o mașină a unei companii de ride-sharing.

Un alt român a fost jefuit, pe 26 ianuarie, de suma de 10.000 de euro printr-o metodă cunoscută în lumea infractorilor sub numele “la scaun”.

 

Român, jefuit de 10.000 prin metoda „la scaun” 

 

Un bărbat din Capitală a fost jefuit de 10.000 de euro printr-o metodă cunoscută în lumea infractorilor sub numele “la scaun”. Cu această sumă în buzunar, ghinionistul a mers la un restaurant dintr-un mall și a lăsat haina pe scaun.  

Iar hoțul, care îl urmărise, l-a lăsat fără bani în doi timpi și trei mișcări. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Păgubitul a schimbat o parte din bani la un punct valutar de pe Calea Moşilor din București. În total, avea în buzunar 10.000 de euro. Cu această sumă, a plecat spre un mall din Sectorul 2, unde trebuia să negocieze avansul pentru un apartament.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din restaurant se vede cum suspectul se aşează lângă victimă, îşi pune geaca alături şi îi fură banii din buzunar.

„După înregistrări, la ora 13.54 am intrat în cafenea, la ora 14.03 au intrat domnii în spatele meu. Am stat de vorbă aproximativ o oră, în care am servit o cafea şi am discutat, banii mi-au spus să ne întâlnim la birou, doar am stabilit detaliile şi după o oră am plecat. Ieşind din cafenea, plătind cu banii din buzunarul din pantaloni, băgând mâna în buzunarele de la geacă am constatat că nu mai aveam banii”, a spus păgubitul, potrivit Știrile PRO TV.

 

Polițiștii au deja un suspect

 

Bărbatul crede că suspectul l-a urmărit de când a schimbat banii. Metoda folosită se numeşte „la scaun” şi este cunoscută în rândul infractorilor.

”Sută la sută am fost urmărit pentru că în imagini se vede cum înainte să intre în cafenea mă căuta cu privirea, în momentul în care a ajuns în faţa acelei cafenele a căutat, a privit, a constatat că sunt eu, s-a dus până în capăt şi s-a aşezat exact în spatele meu fiind libere încă 10 mese. Nu mi-am dat seama că pot să fiu furat într-un loc public”, a spus păgubitul.

Bărbatul păgubit a depus o plângere la Secţia 9 de Poliţie şi se pare că oamenii legii au deja un suspect. Aceştia au reuşit să-i refacă traseul, după ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, atât din cafenea cât şi din mall.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel