VIDEO - Doi tineri au aruncat în aer o mașină în Otopeni. Proprietarul a sunat îngrozit la poliție

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un obiect exploziv a fost aruncat în ziua de Crăciun într-o mașină parcată pe o stradă din orașul Otopeni, județul Ilfov, aceasta fiind distrusă. Încă un vehicul din apropiere a fost avariat. Doi tineri, unul minor, au fost reținuți. 

În noaptea de Crăciun, în jurul orei 22.00, polițiștii din Otopeni au fost sesizați de un bărbat, care a spus că mai multe persoane i-au spart geamul deflector de la autoturismul parcat pe o stradă din orașul Otopeni, după care au introdus în interior un obiect, care a explodat, producând distrugeri mașinii lui și celei parcate lângă aceasta.

„Imediat polițiștii din Otopeni, sprijiniți de polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea de activități specifice. De asemenea, la fața locului s-au prezentat specialiști din cadrul Departamentul Pirotehnic –IGPR, pentru activități din competență. În urma cercetărilor, polițiștii din Otopeni au identificat persoanele bănuite de comiterea infracțiunii investigate, în cauză fiind vorba de 2 bărbați, în vârsta de 16 și respectiv 21 de ani”, spun, sâmbătă, polițiștii din Ilfov.

Cele două persoane au fost duse la sediul Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au emis două ordonanțe de reținere pentru 24 de ore față de cei doi bărbați, urmând ca aceștia să fie prezentați în cursul zilei de duminică Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale.

Cercetări sunt continuate în cadrul dosarului penal deschis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel