Doi soţi români, găsiţi împuşcaţi în propria casă. Cuplul avea împreună doi copii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Româncă, ucisă cu sânge rece la o fermă. Poliția caută vinovații, însă pare a fi un mister imposibil de deslușit
Italia. Româncă, ucisă cu sânge rece la o fermă. Poliția caută vinovații, însă pare a fi un mister imposibil de deslușit

Doi soţi din localitatea Sărmaş din Harghita au fost găsiţi împuşcaţi în propria casă. Poliţiştii iau în calcul ca primă ipoteză o crimă, urmată de sinucidere.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul impuşcat avea 64 de ani, iar soţia lui era cu trei ani mai mică. Cuplul avea împreună doi copii. Lângă trupurile neînsufleţite ale celor doi a fost găsită şi arma pe care aceştia au folosit-o. Anchetatorii iau în calcul varianta unei crime urmată de sinucidere. 

„Ieri, în data de 1 mai, în jurul orei 9:15 , Poliția municipiului Toplița a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că în localitatea Sărmaș au fost identificate două persoane (soț și soție), ce prezintă urme de împușcare. Având în vedere sesizarea, s-a constituit un dosar pentru comiterea infracțiunii de omor. Urmează a fi stabilite împrejurările în care s-a săvârșit fapta”, a  declarat Dan Dumitru Gîlcescu, prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita, potrivit Observator.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel