Doi români, reținuți în Italia, după ce și-au înjunghiat prietenul de pahar

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Doi români au fost reținuți în Italia, după ce și-au înjunghiat prietenul de pahar. Aceștia au fost eliberați ulterior, după ce victima nu a dorit să depună plângere. 

Doi români au fost denunțați în Italia, după ce au înjunghiat un bărbat, tot român și el. Totul s-a petrecut într-un apartament din centrul orașului Latina (regiunea Lazio). 

Un apel anonim la serviciile de urgență anunța scandalul care se petrece într-un apartament din centrul orașului Latina. Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au găsit pe scara imobilului urme de sânge care duceau la ușa unui apartament. 

Potrivit presei locale, în apartamentul respectiv se aflau doi cetăţeni români, PN în vârstă de 47 de ani şi MI de 58 de ani. În ciuda petelor vizibile de sânge prezente şi în interiorul casei, cei doi nu au dorit să stea de vorbă cu ofițerii, diminuând gravitatea faptelor petrecute.

Într-un final, românul cu inițialele PN a recunoscut că a folosit un cuțit și rănit un al treilea compatriot. Cu puțin timp înainte, tânărul fusese luat de o ambulanță și transportat la spitalul „Santa Maria Goretti”, unde s-a constatat că are o plagă provocată prin înjunghiere. Românul va avea nevoie de 10 zile de recuperare.

Victima, cu inițialele CV, în vârstă de 45 de ani, a încercat să minimizeze incidentul, oferind și o versiune vagă a desfășurării faptelor. El nu a dorit să depună plângere pentru agresiune.

Pe baza mărturiilor și a dovezilor strânse, PN a fost pus sub cercetare în stare de libertate, fiind acuzat de vătămare corporală din culpă.

Poliția investighează cauzele disputei dintre români și cum s-a ajuns la scena violentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel