Doi români de 89 ani s-au aruncat, ținându-se de mână, de la etajul șapte. Scrisoare pentru fiul din Bruxelles: „Nu vrem să fim o povară“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi soți de 89 ani din București au decis să-și pună capăt zilelor împreună. Cei doi s-au aruncat, ținându-se de mână, de la etajul șapte al blocului unde locuiau. În haina bărbatului, anchetatorii au găsit o scrisoare pentru fiul său, aflat la  Bruxelles din care reieșea că au recurs la acest gest pentru a nu ajunge o povară pentru acesta.

Bătrâni, singuri și bolnavi, cei doi soți de 89 ani, din București, au decis, vineri să-și pună capăt zilelor împreună. Vecinii şi Politia spun că cei doi bătrâni s-ar fi aruncat în gol în momentul în care femeia care îi îngrijea era plecat la cumpărături.

Dubla sinucidere este considerată moarte suspectă și este anchetată de polițiștii de la omoruri. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Potrivit Știrile PROTV, polițiștii au găsit asupra bărbatului un bilet de adio adresat fiului său din prima căsătorie, plecat în străinătate. „Nu au vrut să fie o povară pentru nimeni” spun acum șocați cei care i-au cunoscut.

Tragedia s-a petrecut vineri, în jurul prânzului. Atunci, un trecător a zărit trupurile celor doi soți pe asfalt, lângă bloc și a sunat la 112. Cei doi bătrâni locuiesc la etajul doi și ar fi urcat la etaj în zona ghenei de gunoi, acolo unde au avut acces la un balcon.

Medicii chemați de urgență au constatat decesul celor doi soți de 89 de ani iar polițiștii de la omoruri au preluat ancheta. Ei au găsit asupra bărbatului un bilet de adio adresat fiului care locuiește în Bruxelles. Din mesaj reiese că motivul cumplitei decizii ar fi fost că nu își doreau să fie o povară pentru fiu.

Doi români de 89 ani s-au aruncat, ținându-se de mână, de la etajul șapte

 

Biletul de adio, dar și alte detalii cum ar fi bastoanele celor doi găsite pe palierul de la etajul șapte al blocului conturează ipoteza sinuciderii.

Cei doi soți locuiau de 33 de ani în blocul din zona Barbu Văcărescu. Bărbatul a fost director în cadrul ministerului industriei iar femeia, a doua lui soție, a fost casnică. Trăiau din pensie și ar fi avut o situație financiară destul de buna. Ultimii ani și i-au dus împovărați de bolile bătrâneții. În apartamentul din care nu ar mai fi ieșit în ultimele luni, anchetatorii au găsit o mulțime de medicamente și rețete.

Scrisoare pentru fiul din Bruxelles: „Nu vrem să fim o povară“

 

„În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției.

În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani”, a transmis Poliţia Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel