Doi români au intrat cu duba și au furat fier vechi chiar din depozitul Poliției din Barcelona

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi români au intrat fără frică într-un depozit al poliției din Barcelona, de unde au sustras mai multe sute de kilograme de fier vechi. Culmea, sediul are un nivel de alertă teroristă de patru din cinci.

Doi hoți români au arătat că nu au frică după ce s-au strecurat în Complexul Central Egara al Poliției catalane, Mossos d’Esquadra, pentru a fura fier vechi. Situația de-a dreptul incredibilă fost făcută publică de sindicaliștii de la USPAC, care au dorit astfel să tragă un semnal de alarmă cu privire la lipsa de siguranță în sediul care, culmea, are un nivel de alertă teroristă de patru din cinci.

 

Românii au umplut o dubă cu fier vechi 

 

Potrivit publicației locale El Spanol, cei doi hoți români au fost surprinși miercurea trecută, 19 octombrie 2022, de o patrulă din cadrul Unităţii Canine a Mossos d’Esquadra, în timp ce încărcau material feros în Complexul Central Egara.

Hoții au intrat în parcarea sediului Mossos cu o dubă, iar apoi în depozitul judiciar. Potrivit sindicaliștilor, cei doi au umplut duba cu fier vechi și alte materiale care erau lăsate acolo. Reprezentanții sindicatului au explicat că cele două persoane au intrat într-o parcare a instituției unde sunt "sute de polițiști care lucrează în Egara”. Zona nu are niciun fel de pază și nici bariere la intrare”, iar ”camerele de supraveghere funcționează când vor, pentru că sunt frecvente penele de curent”.

Sindicatul denunță lipsa de securitate la sediul din Sabadell, unde lucrează zilnic circa 3.000 de agenți în cadrul instituției, care se află la nivelul patru de alertă antiteroristă.

 

Cei doi hoți nu au fost arestați

 

Potrivit acelorași surse, când hoții au fost surprinși, se aflau în interiorul depozitului de mai bine de o oră.

„Aveau duba încărcată” cu motoare și fier vechi. Cei doi hoți români nu au fost arestați. Se pare că polițiștii au preferat să-i acuze de o altă infracțiune, care nu presupune arestul. Astfel, oamenii legii nu au dorit să provoace un scandal cu informația prezenței celor doi hoți acolo.

doi-hoti-romani-au-furat-din-depozitul-politiei-din-barcelona

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel