Doi români, clienţii celui mai scump magazin din lume!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Numele lor este inscripţionat pe vitrină. Pe lista clienţilor se află şi Barack Obama, Vladimir Putin, Arnold Schwarzenegger, Michael Jordan şi miliardari din Golf.

 

Doi români se numără printre clienţii celui mai scump magazine din lume, potrivit Hotnews.ro. Numele lor a fost inscripţionat chiar pe vitrina magazinului, aşa cum se vede clar într-o fotografie trimisă de la faţa locului de un cititor.

 

Este vorba despre fostul ministru al Economiei, Dan Ioan Popescu, şi omul de afaceri Bogdan Nicolae Buzaianu, ale căror nume sunt inscripţionare pe vitrina magazinului House of Bijan, cunoscut ca cel mai scump magazin din lume. Pe lista clienţilor, inscripţionată pe vitrinele magazinului din Beverly Hills, se află şi Barack Obama, Vladimir Putin, Tony Blair, Arnold Schwarzenegger, Michael Jordan, dar şi miliardari din Golf.


Potrivit sursei citate, Dan Ioan Popescu este inventatorul „baietilor destepti din energie” afacerişti care au câstigat contracte preferenţiale în detrimentul statului român, iar Buzaianu este cel mai cunoscut astfel de „baiat destept”. Dan Ioan Popescu şi Buzaianu sunt unii dintre cei mai bogaţi şi mai influenti jucători în domeniul energetic, fiind aproape imuni la anchetele de corupţie. Ambii trăiesc în străinătate: Dan Ioan Popescu în Italia, iar Bogdan Buzaianu în Elvetia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel