Doi polițiști, surprinși în timp ce înjură și calcă în picioare un om cu probleme medicale

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:
Doi polițiști, surprinși în timp ce înjură și calcă în picioare un om cu probleme medicale
Doi polițiști, surprinși în timp ce înjură și calcă în picioare un om cu probleme medicale

Scene șocante surprinse în Sălaj, unde un bărbat cu probleme medicale a fost bătut de doi polițiști în parcarea unui magazin din localitatea Nușfalău.

Cei doi polițiști au coborât din autospecială, moment în care unul dintre agenți l-a lovit cu piciorul în repetate rânduri pe bărbatul căzut la pământ, apoi a început să-l înjure și să-l jignească, potrivit antena3.ro.

Omul care nu se putea ridica de jos a fost luat apoi cu forța de oamenii legi şi băgat în mașina de poliție, toate acestea în timp ce era înjurat de polițiști. Totul s-a întâmplat sub privirile mai multor oameni care se aflau în zonă.

Imaginile au ajuns și pe mâna conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj care a anunțat că un astfel de comportament nu poate fi tolerat și vor fi luate măsuri legale în urma verificărilor. 

În plus, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a deschis o anchetă internă, iar dacă se dovedeşte că cei doi polițiști au acţionat abuziv, aceștia riscă să fie sancţionaţi.

 

Bătaie într-un mall din Cluj: Un tânăr a fost călcat în picioare după ce a refuzat să prezinte certificatul verde

 

Scene asemănătoare au avut loc săptămâna trecută într-un mall, în zona „food court” a centrului comercial VIVO din Cluj-Napoca, unde un tânăr fără certificat de vaccinare, a fost bătut de paznici, potrivit stiridecluj.ro.

S-au încins spiritele într-un mall din Cluj-Napoca, după ce un bărbat a vrut să intre în zona de restaurante, însă nu a prezentat certificatul de vaccinare. La un moment dat, acesta a devenit agresiv și a lovit agentul de securitate care i-a solicitat să prezinte certificatul. După ce a căzut la podea, paznicul s-a ridicat și a început să-l lovească pe tânăr, fiind ajutat de un alt bărbat aflat în incinta spațiului comercial.

Un martor a relatat că tânărul a fost călcat în picioare pentru că „nu a avut certificat de vaccin, dar a vrut să intre oricum în zona cu mâncare”. Tânărul l-ar fi lovit primul pe unul dintre paznici, iar atunci au intervenit și alți angajați care i-au aplicat lovituri dure acestuia.

Martorii incidentului spun că de vină pentru acest conflict a fost clientul. Acesta ar fi devenit agresiv în momentul în care, pentru a intra în zona de food court, i s-ar fi cerut să prezinte certificatul verde Covid.

”Era în zona food court, mai exact la intrare în food court, unde, din cauza noilor restricții, trebuie să prezinți cerificatul de vaccinare. Băiatul nu l-a avut și a ales să sară la bătaie, fiindcă nu a fost lăsat să intre. A venit un alt paznic de la firma de securitate și împreună cu domnul agresat inițial de tânăr, l-au lovit împreună de mai multe ori. Dar totul a început din cauza băiatului. El a sărit primul la bătaie”, a declarat un martor, conform ObservatorNews.

Poliția din Cluj-Napoca a demarat deja verificări și face cercetări, chiar dacă incidentul nu a fost raportat prin 112.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel