Doi nou-născuți, diagnosticați cu Covid 19, au murit. Micuții fusese transferați de la spitalul din Suceava la Iași

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
bebelus_infectat_cu_covid_a_murit
bebelus_infectat_cu_covid_a_murit

Doi bebeluși, născuți cu probleme cardiace și infectați cu COVD, care au fost transferați de la Spitalul Județean Suceava la Iași, au pierdut lupta cu viața.

 

Cei doi nou-născuți, infectați cu Covid 19, care au fost transferați săptămâna trecută din secția de Pediatrie a Spitalului Județean Suceava la o unitate spitalicească din Iași au murit. Medicii suceveni au luat decizia transferului după ce starea de sănătate a micuților s-a agravat și au avut nevoie de internare în secție de Terapie Intensivă.

Este vorba despre doi bebeluși, diagnosticați cu Covid 19, în vârstă de 22 de zile, respectiv, două luni, ambii cu malformații cardiace, iar cel mai mic și cu sindromul Down. ”Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru ei”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava, scrie  obiectivdesuceava.ro.

Pentru că numărul copiiilor diagnosticați cu Covid 19 continuă să crească, secția de Pediatrie a Spitalului Județean Suceava a fost împărțită în două, 16 paturi devenind COVID. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel