Doi morţi şi patru răniţi în urma unui teribil accident pe DN 1

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Opt oameni au ajuns la spital în urma coliziunii (Foto ILUSTRATIV)
Opt oameni au ajuns la spital în urma coliziunii (Foto ILUSTRATIV)

Două persoane au decedat, iar patru au fost rănite în urma accidentului care a avut loc, marţi dimineaţă, pe DN1, la km 241, pe sectorul de drum cuprins între localităţile Dridif şi Beclean din judeţul Braşov.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, în eveniment au fost implicate trei autovehicule, în urma impactului dintre acestea rezultând şase victime.

"Dintre acestea, 5 au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri de specialitate, iar pentru cea de-a 6-a persoană, respectiv unul dintre cei trei conducători auto, a fost declarat decesul de către cadrele medicale sosite la faţa locului. Ulterior, a fost declarat decesul unei alte victime dintre cele 5 transportate la spital", menţionează sursa citată.

Ceilalţi doi şoferi au fost testaţi din punctul de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel