Doi copii și-au văzut tatăl murind. Mama nu îi poate ajuta, e în carantină după ce a venit din Italia

Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Dramele trăite de oamenii din Italia s-au mutat în România. Doi copii și-au văzut tatăl murind, nu au putut să-l ajute. Mama lor nu are cum să îi ajute, nu are cum să le aline durerea. Este închisă într-un centru de carantină de pe lângă Cluj.

Soțul unei femei care abia se întorsese din Italia a murit în urmă cu câteva zile. Femeia nu se poate ocupa de înmormântare și nu își poate strânge copii în brațe petru că se află, încă, în carantină, într-un centru special de lângă Cluj.

„Când m-a sunat băiatul am văzut că nu zice nimic, na, s-a dus şi "tată, tata", a văzut că nu se mişcă, au pus mâna pe el, au văzut că e rece, tata e mort, s-au blocat amândoi, l-am sunat pe fratele meu să se ducă acolo", a declarat Maria Mândruşcă.

 

Copiii au fost singuri cu bărbatul, în ultimele lui clipe de viață

 

De când s-a întors din Italia, Maria este în carantină, într-un centru de lângă Cluj. Acolo a aflat că soțul ei nu mai este. Copiii ei au fost singuri cu bărbatul, în ultimele lui clipe de viață.

„Copiii nu au fost învăţaţi, au fost cu noi, el se ocupa de tot, noi stăm împreună, copii-s acasă, este greu, nu ştiu, ce să facem... Sunt conştientă că nu stau mult dacă mă duc din centru şi-mi dau şi amendă, apoi mă pun iar la izolare, deci nu am de ales", a explicat femeia.

 

Legea nu permite nicio excepţie

 

Legea nu permite nicio excepţie de la statul în carantină. Femeia a sugerat să fie testată, dacă există această variantă.

„Nu există, doamnă, uitaţi-vă pe regulile statului roman, nu se discută în situaţii de urgenţă", a fost reacţia lui Emil Boc, primarul Clujului, potrivit Mediafax.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy