Doi clienți au vrut să cumpere droguri de la un traficant, în timp ce procurorii îi percheziționau casa

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Procurorii DIICOT au avut parte de o surpriză, în timp ce percheziţionau locuinţa unui traficant de canabis din Capitală, care avea un program fix de vânzare a drogurilor. În timp ce procurorii se aflau la adresa traficantului, la ușa acestuia s-au prezentat doi clienți care veniseră să cumpere droguri.

Procurorii au reținut joi, 25 noiembrie, pentru 24 de ore, un bărbat acuzat de trafic de droguri, potrivit unui comunicat DIICOT. Anchetatorii au făcut o percheziție acasă la traficant. Acolo, au găsit și confiscat 4,15 kilograme cannabis, precum și 36.880 de lei și 750 de euro.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a reținut faptul că inculpatul chema cumpărătorii/consumatorii la domiciliul său, în fiecare zi de joi și le comercializa acestora cantități de ordinul kilogramelor de cannabis.

Astfel, în timpul percheziției domiciliare, la locuința inculpatului au mai sosit și doi cumpărători, unul dintre ei deplasându-se la locuința acestuia direct de la sediul DIICOT, unde se prezentase în vederea prelungirii măsurii controlului judiciar, fiind cercetat în altă cauză pentru trafic de droguri”, se mai arată în comunicatul DIICOT.

În cauză, inculpatul reținut va fi prezentat vineri Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Român, prins în flagrant când ridica un colet cu 2.5 kg de droguri. Pachetul "special" din Spania l-a băgat la închisoare

 

Un bărbat din Galaţi a fost reţinut după ce a fost prins în timp ce ridica un colet cu 2,5 kilograme de cannabis.

Potrivit anchetatorilor, drogurile sunt aduse din Spania, informează realitatea.net. Astfel, poliţia Judeţeană Galaţi a anunţat, astăzi, 25 noiembrie, că au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant. Acțiunea vizează un dosar penal privind trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de stupefiante.

În aceste condiții, în urma verificărilor, un român în vârstă de 38 de ani a fost prins în momentul în care ar fi ridicat un colet, expediat din Spania. Din primele verificări, se pare că acest colet conţinea 2,5 kilograme de cannabis.

În urma acestei descoperiri, bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Astfel, barbatul de 38 de ani riscă sa stea în spatele gratiilor cel putin 5 ani sub acuzația de trafic de droguri, informează Poliția Județeană Galați.

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel