Doi cetățeni străini au murit într-un accident cumplit în Vama Calafat. Dubița lor a intrat sub un TIR

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Accident cumplit în Vama Calafat. Doi cetățeni străini au murit pe loc, după ce duba în care se aflau a intrat sub un TIR.

Accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, 23/24 martie 2023, la ieșire din localitatea doljeană Basarabi. În autoutilitară se aflau șoferul, un cetătean turc în vârstă de 63 de ani, și o femeie de aceeași vârstă, de cetățenie bulgară.

La un moment dat, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un tir care era staționat pe partea carosabilă. Impactul a fost devastator. Autoutilitara a intrat cu toată partea din față sub astfel încât șoferul și pasagera nu au mai avut nicio șansă. Când au ajuns salvatorii la fața locului, nu au mai putut face nimic pentru cei doi.

Anchetatorii cred că, cel mai probabil, șoferul turc a adormit la volanul autoutilitarei pe care o conducea.

„În noaptea de 23/24 martie a.c., ora 01.10 polițiștii Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N 56, în afara localității Basarabi, sensul de mers către Calafat, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un bărbat, de 63 de ani, cetățean turc, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 56, în afara localității Basarabi, din direcția Maglavit către Calafat, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autocamion stationat pe partea carosabilă, fiind defect și semnalizat corespunzător.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 63 de ani și o femeie, tot de 63 de ani, cetățean bulgar, pasager în autoutilitară, au decedat", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în cauză sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul", transmite Inspectoratul de Poliție Dolj despre acest accident.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel