Doi cetăţeni bulgari au încercat să treacă graniţa României cu teste COVID false

Andreea Cosma |
Data publicării:
vama_ruse_giurgiu
vama_ruse_giurgiu

Polițiștii de frontieră din Giurgiu au descoperit doi bulgari care au încercat să intre în România utilizând teste Covid false. Celor doi li s-a interzis accesul în țară și la final ei au fost predați polițiștilor din Bulgaria.

Incidentul s-a produs marți la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu. După ce polițiștii de frontieră au verificat documentele și au constatat că sunt falsificate, bulgarii au fost interogați. Aceștia au spus că au cumpărat documentele falsificate cu suma de 50 de euro fiecare.

„Cetăţenii bulgari, în vârstă de 40, respectiv 54 de ani, au declarat faptul că au procurat testele false din Bulgaria, contra sumei de 50 de euro fiecare, cu intenţia de a li se permite intrarea în România fără a le fi aplicate măsurile de sănătate publică de către autorităţile competente, având în vedere că Bulgaria se află pe lista statelor cu risc epidemiologic ridicat”, au anunțat polițiștii de frontieră din Giurgiu.

Bărbații nu au putut intra în România și au fost preluați de polițiștii de frontieră din Bulgaria. Autoritățile române confirmă că în ultima perioadă s-au confruntat cu numeroase cazuri asemănătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel