Doi bărbaţi şi o femeie implicaţi în accidentul de pe DN 11 Braşov-Târgu Secuiesc au decedat

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, implicate în accidentul petrecut pe DN 11 Braşov - Târgu Secuiesc au decedat, a informat, luni dimineaţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna, Bogdan Radu Stroe.

El a precizat că în accident au fost implicate două autoturisme care au intrat în coliziune frontală.

"Azi, în jurul orei 7,30, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident cu multiple victime pe DN 11, în proximitatea km 45. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că un autoturism care circula din direcţia Târgu Secuiesc către Braşov, pe DN 11 a intrat pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un alt autoturism ce circula regulamentar din sens opus.

Din accident au rezultat cinci victime - trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie din autoturismul care a provocat accidentul au decedat şi o femeie a fost rănită uşor. Conducătorul auto, mai exact o femeie care se afla în maşina care circula regulamentar, a fost rănită grav. Timp de mai bine de o oră, traficul pe DN 11 a fost blocat şi deviat pe DN 11 şi DN 13E. În acest moment se circulă alternativ pe un sens", a spus Stroe. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel