Diana, o tânără absolventă de Medicină, a pierdut lupta cu cancerul, în Turcia: „Când îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască!”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Diana Popescu se pregătea să devină medic. În anul 2021 a absolvit Facultatea de Medicină din Constanța, dar nu a profesat, căci avea o luptă grea și nedreaptă de dus.  După mai bine de șase ani, Diana a plecat la Ceruri...

Diana avea doar 27 de ani, iar în anul 2021 a absolvit Facultatea de Medicină din Constanța. Nu a apucat să profeseze. În 2016, când  era în anul III de facultate, tânăra a aflat că are cancer. A urmat un tratament dur în Turcia, iar cancerul a intrat în remisie. În ciuda bolii, tânăra și-a continuat studiile și a devenit medic.

Diana se afla la terapie intensivă de mai multe zile. Pentru că respira cu foarte mare dificultate, medicii au decis să o intubeze. Doar speranța, credința și rugăciunile o mai țineau în viață. Din păcate, sărbătorile de iarnă au prins-o în spital, cu o pneumonie extinsă și o pericardită, dependentă de oxigen.Tânăra a murit sâmbătă, 21 ianuarie, după lungi suferințe. Rudele, prietenii, toți cei care au cunoscut-o sunt împietriți de durere.

„Când îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască!

 

Mama Dianei Popescu a anunțat cu durere că tânăra a pierdut lupta cu cancerul.

”Când îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască!

Azi a chemat-o pe Diana, buna și frumoasa mea copilă! Deşi a luptat şi şi-a dorit nespus să învingă boala, aceasta a fost mai puternică!

Vă mulțumesc că ați fost alături de ea în tot acest timp, vă mulțumesc că v-ați rugat, că ați donat şi că ați crezut în vindecarea ei.

DUMNEZEU TE ȚINE ÎN BRAȚE ACUM, DİANA MEA BUNĂ!”, a scris Popescu Liliana.

2. -imagine fara descriere- (diana-bolnava.jpg)

Familia și prietenii își strigă durerea pe rețelele de socializare. Mesaje emoționante au fost postate de toți cei care au iubit-o și îndrăgit-o de-a lungul vieții.

Dia mea, îți mulțumesc că mi-ai permis să fac parte din viața ta! Am învățat atât de multe de la tine! Am dus împreună atâtea lupte! Am trăit atâtea emoții, bucurii și tristeți. Tu știi că aș face din nou același lucru, acum și întotdeauna și în toate viețile viitoare! Am sperat până în ultima clipă că bunul Dumnezeu va face o minune pentru tine! Pentru noi, pentru viitorul nostru. Aveam atâtea vise și atâtea planuri de realizat! Te voi iubi mereu! Voi fi puternic, așa cum ți-am promis! Drum lin către îngeri! Cândva ne vom regăsi!”, a scris iubitul Dianei pe rețelele de socializare.

 

Diana, o tânără absolventă de Medicină, a pierdut lupta cu cancerul, în Turcia

 

Și preotul consilier al Arhiepiscopiei Tomisului, Jean Ion, care s-a implicat în strângerea de fonduri pentru tratamentul Dianei,  a anunțat decesul tinerei.

”În această dimineață, Diana a părăsit această lume spre a se întâlni cu îngerii!

Vă mulțumesc tuturor celor care ați sprijinit-o pe Diana în ultimele luni, financiar ori cu o rugăciune și Vă rog pe mai departe să o pomeniți la adormiți, făcându-i trecerea din această viață la veșnicie mai lină și mult mai ușoară!

Dumnezeu sa te ierte, Diana, să te așeze alături de Sfinții Săi iar pe noi toți să ne întărească!

Sincere condoleanțe, părinților îndurerați, familiei, colegilor și tuturor celor care ați cunoscut-o!

Trupul neînsuflețit se află în Turcia, urmând ca la început săptămânii viitoare să ajungă în țară!

Pentru cei care doriți să îi aduceți un ultim omagiu, vă voi anunța unde va fi depusă și când va avea loc înmormântarea!”

3. -imagine fara descriere- (diana-si-iubitul.jpg)

„Iubiţi-vă copiii chiar şi atunci când greşesc, nu se ştie niciodată ce soartă cruntă ni-i ia de lângă noi“

 

"Iubiţi-vă copiii chiar şi atunci când greşesc, nu se ştie niciodată ce soartă cruntă ni-i ia de lângă noi'', a scris o femeie.

„Ne este greu să găsim cuvintele, ai plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Am crezut și am sperat odată cu tine și cu toți ceilalți care ti-au fost alături, însă Dumnezeu a ales cum a știut El ... tot El îti va da pacea și locul în Împărăția Sa! Fata buna, puternica si optimista! Nu pot sa cred, ai fost cel mai bun exemplu de optimism pentru mine! Dumnezeu să te ierte! Adio Diana, nu te vom uita niciodată!

"Exemplu de optimism și credință, ai luptat cu toate puterile tale... Acum nu mai suferi și nimic nu te mai doare"

"Mă bucur că te-am cunoscut, că am râs, că am dansat. De la tine am învățat ce înseamnă optimismul. Rămas bun, Diana"

"De ce Doamne,nu ai mai lăsat-o aici???? Ne doare pe noi sufletul,dar sărăcii părinți, au inima fărâmată. Bunul să vă o odihnească în pace"

"Diana Popescu , ai fost o minune! Cel mai optimist om, cu o credință care poate muta munții. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău. O sa ne lipsești tuturor"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel