Deznodământ fericit. Tânăra răpită din Borșa a fost găsită

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
StiriDiaspora

Tânără de 17 de ani din Borșa, județul Maramureș, pentru care Poliția Română a emis sâmbătă noapte o "alertă de răpire copil", a fost găsită nevătămată, duminică, în județul Arad, potrivit Poliției.

 

 

Poliția Maramureș a anunțat duminică revocare urmăririi Corinei Andreea A.,  întrucât aceasta a fost găsită de polițiști, nevătămată, în județul Arad. Polițiștii spun că sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care fata a fost luată de pe stradă, sâmbătă, de un tânăr.

"Se revocă urmărirea minorei Corina Andreea A. Aceasta a fost găsită de polițiști, nevătămată, în județul Arad. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care aceasta a dispărut și clarificarea stării de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în funcție de cele constatate", a anunțat duminică Poliția Maramureș.

La acțiunile de căutare a fetei au luat parte polițiștii din cadrul inspectoratelor județene de poliție Arad, Bihor, Cluj, Direcției de Investigații Criminale, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor și Direcției de Operațiuni Speciale. Fata de 17 ani a fost dată în urmărire în noaptea de sâmbătă spre duminică. "Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din orașul Borșa, județul Maramureș, a fost urcată cu forța de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoș Vodă în zona Peco din orașul Borșa, care și-a continuat deplasarea într-o direcție necunoscută", anunța Poliția Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel