Dezinfectant, ambalat în tuburi de cremă pentru picioare. Surpriză neplăcută pentru mai mulţi români

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
dezinfectant_tub_crema
dezinfectant_tub_crema

Locuitorii unei comune din Timiș au avut parte de o surpriză atunci când au desfăcut pachetele cu dezinfectant și măști primite gratuit de la primărie.

 

Oamenii din localitatea Sânpetru Mare au descoperit că sub ambalajul tubului de gel igienizant scrie, de fapt, altceva. Unii au crezut că au primit cremă pentru picioare sau, și mai rău, gel împotriva hemoroizilor, conform etichetei.

Mai mult persoane au dezlipit eticheta de pe tuburile cu dezinfectant. Sub plasticul care indica faptul că în acele tuburi se află gel dezinfectant erau alte etichete. Imaginile au fost postate pe rețelele sociale. 

Firma care a produs gelul dezinfectant a venit cu precizări, după apariția imaginilor pe Facebook. A explicat că exista o cerere foarte mare pentru gel dezinfectant pe piață, așa că s-a grăbit să-l producă și a folosit ambalajele pe care le avea la dispoziție în depozitul firmei, în acel moment, pentru a putea livra mai repede produsul, transmite Digi24.

Compania mai spune că tuburile nu fuseseră folosite și erau sterilizate, doar au fost reetichetate de urgență pentru a putea distribui gelul dezinfectant.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel