Dezastru a Vama Nădlac. Timpi de aşteptare de peste o oră

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Şoferii au de aşteptat, sâmbătă, mai mult de oră la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 2, din judeţul Arad. Potrivit poliţiştilor de frontieră, în ultimele 24 de ore peste 350.000 de persoane şi 73.000 de maşini au ieşit sau au intrat în ţară.

Cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei este sâmbătă cel de la Nădlac 2, unde timpii de aşteptare depăşesc o oră. Între o jumătate de oră şi o oră se aşteaptă şi la vămile Nădlac 2, Carei, Calafat, Giurgiu, Negru Vodă şi Siret.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, în ultimele 24 de ore au intrat sau ieşit din ţară peste 350.000 de persoane, dintre care 162.000 pe sensul de intrare şi aproape 190.000 pe cel de ieşire, şi peste 73.000 mijloace de transport, dintre care aproximativ 39.000 pe sensul de intrare şi peste 44.400 pe sensul de ieşire.

Aceeaşi sursă arată că în ultimele 24 de ore au fost descoperite 14 infracţiuni şi 22 de contravenţii, săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi de străini, şi nu s-a permis intrarea în ţară a 21 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile legale, în timp ce alţi 20 de cetăţeni români nu au putut să părăsească ţara, din diferite motive legale, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel